parallax background

Tarieven

twee luxe uitgevoerde scandinavische lodges voor
10 personen nabij winterberg, voorzien van o.a. hottub

ONS VERHAAL

Wij Jørn, Iris, Finn en Noor wonen in Amersfoort samen met onze Jack Russel Binck. Een droom om te emigreren naar Noorwegen ging niet door. Ons besluit stond vast “we doen het niet” nu niet en waarschijnlijk nooit niet. Houd het leven op? Even wel maar daarna komen er al snel nieuwe ideeën en plannen. En dit is daar één van.

Een typisch Noors huis dichterbij huis, namelijk op nog geen drie uur rijden. In de vakanties genieten we in elk geval van het prachtige Noorwegen!ONZE LODGES

Twee foto’s mooie grote foto’s zoals met de naam van de lodges De lodges beschikken over veel privacy, een grote (omheinde) tuin, een overdekte veranda en een houtgestookte hottub. Hier komt u even helemaal tot rust. De Lodge heeft een heerlijke ligging en op nog geen 1 km van de huizen vindt u de eerste ski-piste (SchloSberg-Küstelberg). De pistes van Winterberg liggen op slechts enkele kilometers van de lodges. Ze hebben exact dezelfde indeling. Alles is gelegen op de begane grond. Vanaf de tuin en de veranda heeft u een weids uitzicht over de weilanden en het aangrenzende natuutgebied van Küstelberg.

Het appartement beschikt over 4 slaapkamers, een ruim woon-/eet gedeelte en twee badkamers. In de gezellige zithoek en op de overdekte veranda kunt u met elkaar (na)genieten van een heerlijke dag en vrij uitzicht.

De moderne open keuken is van alle gemakken en apparatuur voorzien. De sfeervolle eethoek is een plek om gezamenlijk te dineren, een spelletje te spelen of gewoon te genieten van een goed glas wijn terwijl de openhaard brand.